Nyt fra ATL: Ny næstformand – Arbejdstid

Kære medlemmer

Vi har fået ny næstformand! Martin har takket af, og ny mand på posten er Brynjolf Skaalum, TR i Center for Facilityservice. Vi ser frem til et godt samarbejde. Kontortiden på ATL’s kontor i Halmstadgade HT404 er fortsat de fleste fredag formiddage og i øvrigt efter aftale.

Mange af jer har sikkert spurgt jer selv om, hvad der skal ske med vores lokale arbejdstidsregler (”Faktaarket”) efter afslutningen af OK15. Her blev parterne enige om dette fortolkningsbidrag til de nye arbejdstidsregler (bilag A, fra side 3): Link til Uddannelsesforbundets hjemmeside

Den virkelighed, der her beskrives, vil løfte kvaliteten markant på planlægningsarbejdet på skolen. Med baggrund i dette har vi bedt skolen om drøftelser/forhandlinger om, hvordan vi får denne nye virkelighed til at slå igennem lokalt. Vi har haft det første møde om sagen og ser frem til den fortsatte proces. Allerhelst skulle det ende med en lokalaftale, som aftalepapiret også omtaler som en positiv mulighed.

Med venlig hilsen

Peter Ølgaard
poe@aarhustech.dk
Mobil 61 86 05 66

Udgivet i Ikke kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*