1. maj – Forår og fællesskab

Kom med til dagen, hvor vi fejrer fællesskabet

Kære medlemmer

På søndag er det 1. maj, og traditionen tro er ATL en del af arrangementerne. Denne gang har vi udvidet aktiviteterne med et formiddagsarrangement i BUPL’s nye lokaler på Kystvejen 17. Sammen med medlemmer fra Uddannelsesforbundets andre medlemsgrupper i Aarhus samt BUPL, Aarhus Lærerforening, Dansk Socialrådgiverforbund og Dansk Sygeplejeråd sikrer vi en hyggelig start på dagen.

Fra kl. 12 er vores fane med til mødet på Rådhuspladsen og med i optaget til Tangkrogen, hvor festlighederne fortsætter fra kl. 14. Herude vil vi sammen med andre lokale fagforeninger (se efter vores meget store beachflag!) have opstillet et telt, hvor man kan mødes med sine kolleger og tillidsfolk og kigge på forbundets materialer. Her vil der endvidere som sædvanligt blive udleveret billetter til øl og pølser til ATL’s medlemmer!

Man er lige velkomme til at deltage i alle arrangementerne eller en del af dem. Se programmerne nedenfor. Vi håber at se en masse medlemmer – tag familien og et par kolleger med!

Mange hilsener

Bestyrelsen og Peter Ølgaard, formand
1. maj plakat

Udgivet i Ikke kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*