Udtalelse til Aarhus Techs ledelse og bestyrelse

Vedtaget på TR-valgmødet d. 15. marts 2018

Til Aarhus Techs ledelse og bestyrelse

 

Underviserne på Uddannelsesforbundets område forsamlet til TR-valg d. 15.03.2018 protesterer mod ledelsens gennemtrumfning af en tillidsrepræsentant-struktur med kun én TR i skolens Erhvervsdivision. Det vil betyde, at denne TR vil skulle repræsentere ca. 170 undervisere over for fem chefer på tre adresser, herunder varetage lønforhandlinger, personalesager etc. – i praksis en uoverkommelig for ikke at sige umulig opgave at varetage forsvarligt. Vi mener, at den hidtidige struktur med én TR i hver ”skole” har været velfungerende og fremmende for det gode samarbejde, og vi er overbeviste om, at de fleste chefer har haft den samme opfattelse. Den nye struktur kan kun have til formål at indskrænke vores TRers handlingsmuligheder og vil være til skade for samarbejdet. Vi opfordrer til, at den tidligere TR-struktur genindføres snarest.

 

Ledelsen har ligeledes opsagt vores adgang til at vælge en fælles-TR. Vi opfordrer til, at vi atter får mulighed for at vælge en fælles-TR, så vi har en repræsentant til samlet at fremføre vores interesser over for ledelsen.

 

Det er derfor under protest, vi i dag vælger TR i Erhvervsdivisionen.

Udgivet i Ikke kategoriseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*